Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 22 Ağustos 2017 - 10:23 Yorum: 0

Cami önünden bisiklet hırsızlığı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bir caminin önünden çalınan elektrikli bisiklet, polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde bir başka caminin...

Cami önünden bisiklet hırsızlığı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bir caminin önünden çalınan elektrikli bisiklet, polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde bir başka caminin önünde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı ilçesinde M.N. isimli vatandaş Guraba Camii'nde öğle namazı kıldığı sırada caminin önüne bıraktığı elektrikli bisikleti kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Polisin yaptığı çalışmalar sonucu bisiklet Kurugeçit Mahallesi Kurugeçit Cami önünde bulundu. Elektrikli bisiklet sahibine teslim edilirken, şüphelilerin yakalanması için polis ekiplerince çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Cami önünden bisiklet hırsızlığı

Cami önünden bisiklet hırsızlığı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber