Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 11 Aralık 2017 - 17:53 Yorum: 0

Cami yangınında 1 kişi tutuklandı

Çanakkale'de 1955 yılında yapılan Baklacı Camii'nde çıkan yangın sonrasında camiyi kundakladığı tespit edilen polis ekipleri tarafından gözaltına...

Cami yangınında 1 kişi tutuklandı

Çanakkale'de 1955 yılında yapılan Baklacı Camii'nde çıkan yangın sonrasında camiyi kundakladığı tespit edilen polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 25 yaşındaki B.D. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Çanakkale'de dün sabaha karşı Barbaros Mahallesinde 1955 yılında yapılan Baklacı Camii ve bölgede bulunan bir depo ile metruk binada yangın çıkmıştı. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan incelemede kamera kayıtlarından, cami ve boş metruk bina ile bir depoyu kundakladığı tespit edilen B.D. gözaltına alınmıştı. Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen B.D. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber