Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 27 Aralık 2014 - 12:38 Yorum: 0

Camide cemaate sağlık semineri

Osmaniye'de "Doktor Camide Projesi" kapsamında bir camide, namazdan sonra cemaate sağlıklı yaşamla ilgili bilgi veriliyor

Camide cemaate sağlık semineri

OSMANİYE (AA) - Kadirli ilçesindeki bir camide cemaate, namazın ardından doktor tarafından sağlıklı yaşamla ilgili bilgi veriliyor.

Miraç Camii imamı Recep Çeri, AA muhabirine, ibadete gelen vatandaşların çoğunluğunun yaşlı olması nedeniyle zaman zaman camide rahatsızlandığını gördüğünü belirterek, ilçe müftülüğü ve Kadirli Devlet Hastanesi yetkilerinin desteğiyle "Doktor Camide Projesi"ni hayata geçirdiğini söyledi.

"Sağlıklı Toplum, Sağlıklı Cemaat" sloganıyla başlattığı proje kapsamında vatandaşların sağlık konusunda bilgilendirildiğini ifade eden Çeri, "İbadet yapabilmek için önce sağlıklı olmak geliyor. Yaşlılıkta önemli hastalıklar ortaya çıkabiliyor. Ayda bir, alanında uzman doktorumuzu camiye davet ediyoruz" dedi.

İlçe Müftüsü Orhan Öncü de cemaatin bilgilendirilmesine yönelik projeyi hazırlayan imam Recep Çeri ile hastane yetkililerine teşekkür etti.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden uzman Dr. Recep Keleş, cemaate, kulak, burun ve boğaz hastalıkları konusunda bilgi verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber