Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 26 Ekim 2016 - 14:08 Yorum: 0

Camide yaşanan hırsızlık girişimi kamerada

Bilecik'te bir camide yaşanan hırsızlık girişimi kameralara yansıdı.

Camide yaşanan hırsızlık girişimi kamerada

Bilecik'te bir camide yaşanan hırsızlık girişimi kameralara yansıdı.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Osmangazi Cami'de 8 Ekim günü meydana geldi. Öğle namazı için camiye gelen Müezzin İsmail Şenol, görevli odasının kapısını açık buldu. Güvenlik kamerası olmayan camiye olaydan 6 gün sonra kamara taktırıldı. 22 ekim günü tekrar öğle namazı için camiye gelen Müezzin İsmail Şenol, görevli odasının kapısını yine açık halde buldu. Şenol'un ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaşanan hırsızlık girişimini tespit etti.

Görüntülerde, gözetleme yapan bir erkek şahsın camiye girdiği ve görevli kapısını yokladığı görülüyor. Kapının kapalı olduğunu gören şüpheli şahıs, cami içinde turlamaya başlıyor. Etrafta kimse olmadığından emin olan şüpheli, ayakkabılıktaki çekeceği alarak görevli kapısını yaklaşık 1 dakika boyunca açmaya çalışıyor. Alacak herhangi bir şey bulamayan şahıs olay yerini terk ediyor.

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şüpheli şahsın bulunması için çalışma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber