Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Eylül 2016 - 11:03 Yorum: 0

Camilerde bayram temizliği

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi zabıta, temizlik, veteriner ve sağlık ekipleri ile gerekli tüm önlemleri alan Çankaya Belediyesi, ilçedeki cami ve mescitleri...

Camilerde bayram temizliği

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi zabıta, temizlik, veteriner ve sağlık ekipleri ile gerekli tüm önlemleri alan Çankaya Belediyesi, ilçedeki cami ve mescitleri de temizleyerek bayrama hazırladı.

Çankaya Belediyesi yıl boyunca düzenli olarak temizlediği cami ve mescitlerde yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çalışmalarına hız verdi.

Vatandaşların ibadetlerini temiz ve sağlıklı koşullarda yapabilmeleri için yürütülen çalışmalar kapsamında ekip sayısını artıran Çankaya, her gün 3-4 farklı caminin temizliğini yapıyor.

İlçe genelindeki yaklaşık 150 cami ve mescidin bayram temizliğini gerçekleştiren belediye ekipleri, Bayram'dan sonra da düzenli olarak tüm ibadethanelerde temizlik çalışmalarına devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber