Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Ağustos 2016 - 10:28 Yorum: 0

Camilerde neşeli çocuk sesleri

Keçiören Belediyesi, Keçiören Müftülüğü, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Keçiören Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Üstün...

Camilerde neşeli çocuk sesleri

Keçiören Belediyesi, Keçiören Müftülüğü, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Keçiören Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneği (ÜZEYÇDE) iş birliği ile yürütülen "Camilerarası Ödüllü Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvası" eğlenceli rekabetlere sahne oldu.

Boru hattı, kule, halka atma ve atış oyununun yanı sıra dart ve satranç da oynayan çocuklar, hem camilerdeki Kur'an kursu eğitimlerini eğlenceli hale getirdi hem de sosyalleşti. Çalışma, çocuklara manevi değerlerin sağlıklı aktarılması, geleneksel oyunların yaşatılmasına vesile olurken, üç kuşağı da bir araya getirdi. Çocukların manevi gelişimlerine katkı sunan ve sosyal anlamda sahip oldukları becerileri fark etmelerini sağlayan etkinlik sayesinde çocuklar yaz tatilini daha verimli değerlendirme imkanı da yakalamış oldular.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber