Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 13 Mart 2018 - 16:33 Yorum: 0

Çamlıca İlkokulu öğrenci satranç turnuvasında 2. oldu

Özel Malatya Çamlıca İlkokulu üçüncü sınıf öğrencisi Eymen Yiğit, Konak Vergi Haftası dolayısıyla düzenlenen Satranç Turnuvasında ikinci olarak...

Çamlıca İlkokulu öğrenci satranç turnuvasında 2. oldu

Özel Malatya Çamlıca İlkokulu üçüncü sınıf öğrencisi Eymen Yiğit, Konak Vergi Haftası dolayısıyla düzenlenen Satranç Turnuvasında ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Vergi Haftası Satranç Turnuvası 03 - 04 Mart tarihlerinde GHSİM yerleşkesinde bulunan Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu Fuayesinde yapıldı.

Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması amacıyla 1990 yılından itibaren her yıl 24 Şubat - 4 Mart tarihleri arasında düzenlenen ve bu yıl 29. sunu kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen satranç turnuvasında sporcular kıyasıya mücadele etti.

Turnuvada Özel Malatya Çamlıca İlkokulu üçüncü sınıf öğrencisi Eymen Yiğit Konak ikinci olurken dereceye giren sporculara ödülleri Fırat Vergi Dairesi Müdürü Barış Sönmez ile Beydağı Vergi Dairesi Müdürü Yunus Küçük tarafından verildi.

Özel Malatya Çamlıca Okulları Kurucu Müdürü Mustafa Sarıtaç da okul bünyesinde düzenlenen törende satranç sporunun faydalarından bahsederek sporcuyu tebrik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber