Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Mart 2015 - 14:53 Yorum: 0

Çamlıca konutlarında sona gelindi

GAZİANTEP (AA) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm kapsamında yapılan 5 etaplık Çamlıca Konutlarının 2-3 ay içerisinde tamamlanarak satışa çıkarılacağını...

Çamlıca konutlarında sona gelindi

GAZİANTEP (AA) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm kapsamında yapılan 5 etaplık Çamlıca Konutlarının 2-3 ay içerisinde tamamlanarak satışa çıkarılacağını bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tahmazoğlu, bin 153 konut ve 75 işyerinin bulunacağı Çamlıca Konutlarında incelemelerde bulundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tahmazoğlu, 5 etaptan oluşan konutların 1’inci, 2’nci, 3’üncü ve 5’inci etaplarının inşaatının tamamlandığını belirtti.

Dördüncü etabın ise kısa süre sonra tamamlanacağını ifade eden Tahmazoğlu, şöyle devam etti:

"Hem Özdemirbey Caddesi'ni genişletme hem de Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya mahallelerinde yaptığımız kentsel dönüşüm çalışmalarında artık son noktaya geldik. Çamlıca Konutları'nde ise 2-3 ay içerisinde 4. etabın çevre düzenlemesi ve son rötuşlarını da tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Evlerle buradaki parkımızın ve camimizin inşaatı da bitecek. 2 ay içerisinde burası muhteşem bir görüntü içerisinde, yaşam alanına dönüşecek. Konutlarımızın şimdiden kentimize hayırlı olmasını diliyorum."

Konut satışlarının belediyenin resmi internet sitesinden duyurulacağı kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber