Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 23 Temmuz 2018 - 12:13 Yorum: 0

Çamlıtepe’ye yakışan bir proje olacak

KOCAELİ(İHA) – Körfez Belediyesi tarafından Çamlıtepe Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan Çamlıtepe Spor Kompleksi'nde inşaat çalışmaları devam...

Çamlıtepe’ye yakışan bir proje olacak

KOCAELİ(İHA) – Körfez Belediyesi tarafından Çamlıtepe Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan Çamlıtepe Spor Kompleksi'nde inşaat çalışmaları devam ediyor.

Körfez Belediyesi tarafından ilçe genelindeki spor yatırımları tek tek hayata geçiyor. Çamlıtepe'de yapılacak olan spor kompleksi için gerçekleştirilen temel atma töreni sonrasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 4 bin 200 metrekarelik alanda inşa edilecek olan kompleks için hafriyat çalışmaları devam ederken, yükselecek idari binalar için de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Bölgeye değer katacak olan proje içerisinde açık ve kapalı futbol sahalarının yanı sıra basketbol, voleybol ve tenis sahaları yer alacak. Sosyal hayata olumlu katkı yapacak kompleks içerisinde vatandaşlar için aynı zamanda kafeteryada bulunacak. Yüzme havuzunun hemen alt kısmında yapımı devam eden kompleks, bölgeye de ayrı bir değer katacak.

Çamlıtepe’ye yakışan bir proje olacak

Çamlıtepe’ye yakışan bir proje olacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber