Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 24 Şubat 2020 - 11:48 Yorum: 0

Çamlıyayla’da gönüllü katılım toplantısı yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Çamlıyayla ilçesinde "Kadın ve Aile Hizmetlerine Gönüllü Katılım Toplantısı"...

Çamlıyayla’da gönüllü katılım toplantısı yapıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Çamlıyayla ilçesinde "Kadın ve Aile Hizmetlerine Gönüllü Katılım Toplantısı" gerçekleştirdi.

10.'su gerçekleştirilen toplantıya, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in eşi Meral Seçer, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Ceren Derkuş, Proje Koordinatörü Melike Dursun, Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, birim amirleri, muhtarlar ve kadınlar katıldı.

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde kurulan Gönüllüler Şube Müdürlüğü ile çalışmalarda gönüllü faaliyet gösterecek vatandaşların başvurularının alındığı çalışmaların oldukça verimli geçtiğini söyleyen Meral Seçer, aralık ayı başında, "Mersin'e gönlümü verdim" sloganıyla çalışmalara başladıklarını ifade etti. Amaçlarının, hizmetlerin gönüllülük esasıyla daha verimli ve hızlı gelmesi için köprü görevini yerine getirmek olduğunu kaydeden Seçer, "Örneğin, emekli kadın öğretmenlerimiz veya farklı meslek gruplarından insanlarımız var. Siz değerli kadınlarımıza hizmet etmek, faydalı olmak istiyorlar. İşte bu noktada iletişim köprüleri kurmayı hedefliyoruz. Mahallelerimizdeki kadın ve aileyle ilgili problemlerin veya taleplerin daha etkili bir şekilde çözüme kavuşturulabilmesi için gönüllü kadınlarımızdan Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi'ne gelecek taleplerin değerlendirilmesi ve belediyenin diğer birimlerine ulaştırılması konusunda hız kazanmak ve yapılan çalışmaların daha etkin olmasını sağlamak istiyoruz. İnsanlar bir şeyler ürettiği zaman gerçekten mutlu olur. Biz her türlü eğitime destek konusunda yardımcı olmaya hazırız. Ama bunların bizlere, yerinden bildirilmesi gerekiyor. Bu noktada daha verimli ve doğru işler yapacağımıza inanıyoruz. Kadınlarımız sürekli üretiyor, emek harcıyor. Mersin'in her yerini gezdim, geziyorum. Ama Toroslar'daki kadınlarımızın çalışkanlığını ve üretkenliğini hiçbir yerde göremiyorum. Sizlerle gurur duyuyorum, iyi ki varsınız" dedi.

Ali Boltaç ise Çamlıyaylalı kadınların evlerinde ürettikleri ürünleri pazarlayabilecekleri bir alan kazandırılması için çalışma yaptıklarını belirterek, "Bu şekilde evlerinizde tamamen doğal şekilde ürettiğiniz ürünleri satabilir, aile bütçenize katkı sunabilirsiniz. Büyükşehir Belediyesi olarak siz değerli kadınlarımızı önemsiyoruz" diye konuştu.

Toplantı sonunda söz alan kadınlar, görüş ve önerilerini iletti, programa dahil olmak isteyen kadınlar ise form doldurdu.

Çamlıyayla’da gönüllü katılım toplantısı yapıldı

Çamlıyayla’da gönüllü katılım toplantısı yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber