Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:19 Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Doğan: "Girdi maliyetleri yüzünden çifti üreti...21:15 Filistin Devlet Başkanı Abbas’tan yeni hükümete onay21:14 Bakan Bayraktar açıkladı: "Göktepe 1’ adını verdiğimiz yeni bir kuyu kazmay...21:06 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "İstanbul’un ikinci bir 5 yıla daha tahamm...21:05 Ordu’da yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu21:04 Başkentte seyir halindeki araç alev aldı20:59 Siirt’te muhtarlık kavgasında 9 kişiyi yaralamışlardı, Batman’da yakalandıl...20:58 Lübnan, İsrail saldırıları nedeniyle BM’ye resmi şikayette bulunacak20:56 UAD, İsrail’e Gazze Şeridi’ne “acil ihtiyaç duyulan” yardımların ulaştırılm...20:55 Rize’de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı20:52 Düzce Üniversitesi öğrencileri için iftar programı düzenledi20:43 Sağlık Bakanı Koca: "Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor"20:38 Final Okulları ilkokul öğrencileri ağırladıkları misafirlerine etkinlik düz...20:33 Bakan Ersoy: "Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız”20:27 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarımız sürdürüyor20:13 Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesini birbirine kattı20:09 UNESCO’da "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" etkinliği yapıldı20:05 Tek seferde yakalanan en yüksek miktar: Habur Gümrük Kapısı’nda 850 kg eroi...20:05 SGK’dan emekli promosyonu ile ilgili açıklama20:00 Kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’a 25 yıl hapis cezası
Sami Er
Spor 26 Mart 2017 - 15:24 Yorum: 0

Can Cangök: “Hakemler bu kadar istikrarsız olmamalı”

Balıkesirpor Teknik Direktörü Can Cangök, "Adı üstünde hakem ama bu kadar istikrarsız olunmaz. Maça hakem tarafından girişler oldu" dedi.

Can Cangök: “Hakemler bu kadar istikrarsız olmamalı”

Balıkesirpor Teknik Direktörü Can Cangök, "Adı üstünde hakem ama bu kadar istikrarsız olunmaz. Maça hakem tarafından girişler oldu" dedi.

TFF 1. Lig 17. hafta erteleme karşılaşmasında Balıkesirspor deplasmanda Ümraniyespor'a 2-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrasında Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Cangök, Ümraniyespor'un iyi mücadele ettiğini söyleyerek, "Ümraniyespor'u tebrik ederiz. Onlarla ilgili söyleyecek bir şey yok. Hakemler her maçta maçın önüne çıkıyorlar. Çok bariz hatalar yapılıyor. 25. dakikada sağ bekin atılması gerekiyor. Hakem elini cebine götürdü ve sonrasında topa müdahale yaptı dedi. Çok küçük gibi gözüken hatalar maçı değiştiriyor. Oyuncular bana ne yapalım hocam diyor. Ben bu işlerin nasıl olacağını bilmiyorum. Hakemler tamamen karar verici. Adı üstünde hakem ama bu kadar istikrarsız olunmaz. Maça hakem tarafından girişler oldu. Hakemlerle ilgili ortak nokta bulunmuyor. Eskiden bize hocalarımız az düdük çalan hakem iyidir derdi. Şimdi oyun çileden çıkıyor. Oyunu anlatmak zorlaşıyor" şeklinde konuştu.

"Hakemlerden medet ummadık"

Can Cagök, hakem kararlarının kendilerini çok etkilediğini savunarak, "Haksız yere adam atılıyor. Biraz itiraz ettik mi çık dışarı deniliyor. Bizim de kendi adımıza yakaladığımız ama gol yapamadığımız pozisyonlar da var. Hakemlerden medet ummadık. Hakemlere ses çıkartmıyoruz ama bu kadar olmaz. Yorumcular televizyonda 9-10 puanımız gitti diyor. Bunların bize bir katkısı yok. Hiçbir tedbir yok. Şikayet ediliyor oradan da bir şey çıkmıyor. Maçla ilgili Fazla bir şey söyleyemem" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber