Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 20 Ocak 2018 - 11:33 Yorum: 0

Can: "Okul öncesi eğitime destek veriyoruz"

Fatsa İlçe Müftüsü Hüseyin Can, okul öncesi eğitime destek verdiklerini söyledi.

Can: 'Okul öncesi eğitime destek veriyoruz'

Fatsa İlçe Müftüsü Hüseyin Can, okul öncesi eğitime destek verdiklerini söyledi.

Fatsa Müftülüğü olarak 4-6 yaş grubundaki çocuklara okul öncesi değerler eğitimi verdiklerini belirten Müftü Can, "Bu değerler eğitimi içerisinde başkanlığımızın çıkardığı 3'lü set kitabımız var. Bir de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen kitaplar var. Biz bunları temin ederek Milli Eğitim Müdürlüklerimiz tarafından yapılan okul öncesi eğitimi de ihmal etmeden çocuklarımızı bu bilgilerle buluşturuyoruz. Bunun yanında başkanlığımızın hazırlamış olduğu değerler eğitimi programını da çocuklarımıza öğretiyoruz" dedi.

Müftülük olarak okul öncesi eğitim programında az sayıda öğrenci ile başladıklarından bahseden Can, "Biz Fatsa'da 4-6 yaş grubu öğrencilere değerler eğitimi programı vermeye 2014-2015 eğitim öğretim yılında başladık. Ordu'da ilk defa burada gerçekleştirdik biz bu programı" diye konuştu.

Umre kayıtları

2018 yılında umreye gidecekler için açıklamalarda bulunan Müftü Hüseyin Can, "Umreye gidecek vatandaşlar şahsen gelip müftülüğümüze başvuru yapmaları gerekiyor. Görevli arkadaşlarımız orada başvurularını alacak vatandaşlarımızın. Hac ve umrenin hem mali hem de bedeni ibadet olarak dinimizde çok büyük önemi olduğu kadar insan hayatında da fevkalade önemli tesirleri olan bir ibadet olduğunu hepimiz biliyoruz. Cenab-ı Hakk'tan orayı arzu eden, güç yetiren kardeşlerimize makbul umre görevini yapmayı nasip etmesini diliyor ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber