Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 16 Nisan 2022 - 10:13 Yorum: 0

Can sıkıntısından evde çanta örmeye başlayan karı koca siparişlere yetişemiyor

Bursa'da can sıkıntısından evde çanta örmeye başlayan çiftin çantaları büyük talep görüyor.

Can sıkıntısından evde çanta örmeye başlayan karı koca siparişlere yetişemiyor

Bursa'da can sıkıntısından evde çanta örmeye başlayan çiftin çantaları büyük talep görüyor.

Fabrikadan emekli olan Ali Akbaş'ın emekli olduktan sonra evde cana sıkılmaya başladı. Eşi Emine Akbaş, ile birlikte evde doğal iplerden çanta örmeye başladı. Bu çantaları pazarlarda satmaya başlayan çiftin doğal malzemeyle yapılan çantaları çok beğenildi. Çift yoğun talep alan çantaları yetiştirmek için yoğun tempoda çalışıyor. Elde ilmek ilmek örülerek yapılan çantaların 1 tanesini örmek çiftin bir gününü alıyor. El yapımı çantalar 150 ila 300 lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Bu işe pandemide evde oturmaktan sıkıldıkları için başladıklarını ifade eden Emine ve Ali Akbaş, çifti, "Pandemi döneminde evde oturmaktan sıkılınca bir şeyler yapmaya karar verdik. Çanta örmeye başladık. Bu çantaları ağaç iplerden şişlerle örüyoruz. Ördüğümüz çantaları pazarda satmaktayız. Çantalar çok beğenildi. Yoğun sipariş alıyoruz. Gelen siparişleri yetiştirmek için yoğun tempoda çalışıyoruz. Çantaların tanesini 150 ila 300 lira arasında değişen fiyatlarla satıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber