Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 11:33 Yorum: 0

Çanakkale Adalet Sarayı'nın ihale süreci

AK Parti Çanakkale Milletvekili Kaşdemir: "Yaklaşık 60 milyon liraya mal olacak ve 4 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ihalenin ardından, Çanakkalemize yakışan yepyeni kaliteli bir hizmeti sunmuş olacağız"

Çanakkale Adalet Sarayı'nın ihale süreci

ÇANAKKALE (AA) - AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Çanakkale Adalet Sarayı'nın ihale süreciyle ilgili, "Yaklaşık 60 milyon liraya mal olacak ve 4 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ihalenin ardından, Çanakkalemize yakışan yepyeni kaliteli bir hizmeti sunmuş olacağız" ifadesini kullandı.

Kaşdemir, yazılı açıklamasında, Çanakkale Adalet Sarayı Projesi'nin arsa bulunamaması sebebiyle, Adalet Bakanlığı tarihinde ilk defa bir arsa satın alınarak yapılması gibi bir sıkıntıyla karşılaştıklarını, bu sıkıntıyı bakanlığın da büyük desteğiyle arsa satın alarak aştıklarını bildirdi.

Yaklaşık 1 yıldır üzerinde detaylı çalışma gerçekleştirilen projede inşaat ihalesi aşamasına ulaştıklarına işaret eden Kaşdemir, şunları kaydetti:

"17 bin metrekare arsa yüzölçümüne sahip alanda, 30 bin 500 metrekare inşaat gerçekleştirilecektir. Proje 1 bodrum + zemin + 3 normal kat olarak planlanmıştır. Modern imkanlarla donatılacak olan Çanakkale Adalet Sarayımız 28 mahkeme, 6 ceza mahkemesi, 10 hukuk mahkemesi, 35 hakim odası, 28 mahkeme kalemi, 20 savcı odası, 6 savcılık kalemi, 4 avukat bekleme odası planlanmıştır. Yaklaşık 60 milyon liraya mal olacak ve 4 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ihalenin ardından, Çanakkalemize yakışan yepyeni kaliteli bir hizmeti sunmuş olacağız."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber