Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 16:08 Yorum: 0

Çanakkale "Berlin ITB Turizm Fuarı"nda tanıtılıyor

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale, Almanya'nın Berlin kentinde bu yıl 49'uncusu düzenlenen "ITB Turizm Fuarı"nda tanıtılıyor.Belediye başkanlığından yapılan açıklamada, Türkiye'den çok sayıda...

Çanakkale 'Berlin ITB Turizm Fuarı'nda tanıtılıyor

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale, Almanya'nın Berlin kentinde bu yıl 49'uncusu düzenlenen "ITB Turizm Fuarı"nda tanıtılıyor.

Belediye başkanlığından yapılan açıklamada, Türkiye'den çok sayıda il, birlik, dernek, kalkınma ajansı ve turizm örgütünün katıldığı fuarda Çanakkale'nin de yerini aldığı belirtildi.

Çanakkale Savaşları'nın 100'üncü yılı nedeniyle Çanakkale standının yoğun ilgi gördüğünün ifade edildiği açıklamada şöyle denildi:

"Çanakkale Belediyesi her zaman olduğu gibi zengin tanıtım materyalleri ile kent tanıtımına katkı sağlıyor. Çanakkale Belediyesi standı ve seramik sanatçısı Burak Çiftçi’nin canlı seramik performansları, ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor. Fuarda bulunan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, konuklarla yakından ilgilenirken, basın mensuplarına kent ve fuar çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu."

Başkan Ülgür Gökhan'ın eşi Hale Gökhan ile birlikte katıldığı fuar 8 Mart tarihine kadar gezilebilecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber