Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 30 Mart 2015 - 13:53 Yorum: 0

"Çanakkale Bir Hilal Uğruna" 3 ilde

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı nedeniyle düzenlediği "Çanakkale Bir Hilal Uğruna" etkinliği, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta düzenlenecek.Bakanlıktan...

'Çanakkale Bir Hilal Uğruna' 3 ilde

ANKARA (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı nedeniyle düzenlediği "Çanakkale Bir Hilal Uğruna" etkinliği, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta düzenlenecek.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Çanakkale Savaşı'nın ruhunu, destanın yazıldığı yerlere gidip göremeyenler için yapılan etkinlik, yarın saat 13.00'te Gaziantep'te, aynı gün saat 19.00'da Şanlıurfa'da ve 1 Nisan Çarşamba günü 19.30'da Kahramanmaraş'ta yapılacak.

Yıl sonuna kadar 81 ilde gerçekleştirilecek etkinlik, Serdar Tuncer'in sunumuyla Çanakkale Savaşı ile ilgili şiir ve türkülerin yanı sıra askerlerin mektupları üzerinden anlatımlar yapılacak.

Program dahilindeki gezici müze sayesinde katılımcılar, savaşta kullanılan eşyaları görebilecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber