Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 24 Mart 2015 - 20:28 Yorum: 0

"Çanakkale Bir Hilal Uğruna" etkinliği

Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlik Denizli'de gerçekleştirildi

'Çanakkale Bir Hilal Uğruna' etkinliği

DENİZLİ (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla düzenlediği "Bir Hilal Uğruna Çanakkale" etkinliği Denizli'de yapıldı. 

Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programda şair Serdar Tuncer, Çanakkale Savaşı ile ilgili şiirler okudu. 

Tuncer'in, Çanakkale Savaşı ve savaş sonrasındaki dramı görsel sunumlarla, yokluk içindeki milletin çocuklarının askere alınarak, varlık ve yokluk mücadelesi verildiğini anlattığı etkinlikte, katılımcılar duygulu anlar yaşandı.​ 

Türk Halk Müziği yorumcusu Cihan Yıldız, Çanakkale türküleri seslendirdi.

Programın sonunda Çanakkale Savaşı Müzesi ve Fotoğraf Sergisi gezildi.

Etkinliğe, Denizli Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Gürkan Tekin, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber