Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2014 - 13:48 Yorum: 0

Çanakkale Gezici Tır Müzesi Tokat'ta

TOKAT (AA) - Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) tarafından desteklenen Çanakkale Gezici Tır Müzesi Tokat'a geldi.Valilik önünde konuşlandırılan müzenin...

Çanakkale Gezici Tır Müzesi Tokat'ta

TOKAT (AA) - Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) tarafından desteklenen Çanakkale Gezici Tır Müzesi Tokat'a geldi.

Valilik önünde konuşlandırılan müzenin açılışını Vali Cevdet Can ve Çanakkale 1915 Gezici Tır Müzesi'nin sahibi Ahmet Uslu yaptı.

Bir hafta boyunca halkın ziyaretine açık olacak müzeyi gezen Can ve beraberindekiler, Uslu'dan müze hakkında bilgi aldı.

Çanakkale'ye insanların akın akın gittiğini belirten Vali Can, "Biz de Tokat'ta öğrencilerimiz, gazilerimiz, şehit yakınlarımız ve vatandaşlarımız için Çanakkale turu düzenlememiz lazım. Allah o günleri bir daha göstermesin ama o ruhu hep yaşatsın" dedi.

Açılışın ardından öğretmen ve öğrenciler, müzeyi gezdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber