Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Ağustos 2016 - 12:18 Yorum: 0

Çanakkale MÜSİAD üyeleri gündemi değerlendirdi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çanakkale Şube Başkanı Ali Osman Yıldız ile yönetim kurulu üyeleri basın toplantısı düzenledi.

Çanakkale MÜSİAD üyeleri gündemi değerlendirdi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çanakkale Şube Başkanı Ali Osman Yıldız ile yönetim kurulu üyeleri basın toplantısı düzenledi.

Dernek binasında düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında gündem konularına ilişkin açıklamada bulunan Başkan Ali Osman Yıldız, Türkiye'nin 15 Temmuz gecesi önce karanlığı, daha sonra büyük bir inançla da aydınlığı yaşadığını söyledi. Yıldız, "Artık 15 Temmuz, öznesi millet olan demokrasinin kazandığı bir gündür. Bu gün, yalnızca Türkiye'nin değil dünyanın tarihine geçecek "Milli İrade Günüdür" Ülkemizin büyük demokrasi yürüyüşüne yönelik 15 Temmuz saldırısında millet ile iradesi arasındaki köprüye atılan her bomba, sıkılan her kurşun, aslında bunu yapanların karanlık planlarının aydınlığa çıkmasını sağladı. Ülkemizdeki ve şehrimizdeki iş dünyasının temsilcileri olarak demokrasimizin derinleşmesi ve güçlenmesinin sivil bir yönetimle mümkün olduğunun bilinci ile demokrasi dışı güçlerin müdahalelerinin en başta ekonomimize büyük zarar vereceğini, tüm birikimlerimizi heba edeceğini biliyoruz" dedi.

Milli irade ile her türlü zorlukların üstesinden gelinebileceğini kaydeden Yıldız, "Yaşananlar, güçlü millet iradesi ile her türlü zorlukla baş edebileceğimizi ülkemizin uluslararası arenada da siyasi ve ekonomik gücünün kat be kat artacağını ortaya koymuştur. Uluslararası Fetullahçı terör örgütü (FETÖ) denen bu ihanet çetesinin hukuk çerçevesinde yargılanarak en ağır ve caydırıcı cezaları almasını bekliyoruz. Milli iradeyi korurken şehit düşen vatandaşlarımıza ve güvenlik görevlilerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Gün birlik günüdür. Demokrasimize sahip çıkan necip milletimize, halkımıza kararlılığı ile cesaret veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız ile hükümetimize, darbe girişimine destek vermeyen ve karşı müdahale eden Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza, Polisimize ve güvenlik güçlerimize, darbeye kalkışanlara bir ağızdan karşı çıkan parti liderleri ile STK'larımızın sağduyulu açıklamalarına ve basınımızın darbe karşıtı tutumuna sonsuz teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

MÜSİAD Çanakkale Şube Başkanı Ali Osman Yıldız'ın konuşmasının ardından, toplantı soru cevap şeklinde devam etti.

Çanakkale MÜSİAD üyeleri gündemi değerlendirdi

Çanakkale MÜSİAD üyeleri gündemi değerlendirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber