Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 18:28 Yorum: 0

"Çanakkale ruhu 3 boyutlu belgesel" projesi

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Derneği tarafından öğrencilerin "Çanakkale ruhu 3 boyutlu belgesel" filmini izlemesi amacıyla protokol imzaladı.Belediye...

'Çanakkale ruhu 3 boyutlu belgesel' projesi

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Derneği tarafından öğrencilerin "Çanakkale ruhu 3 boyutlu belgesel" filmini izlemesi amacıyla protokol imzaladı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, belediyede gerçekleştirilen imza töreninde, çocukların tarihi bilincin oluşturulmasına yönelik güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerini, Çanakkale ruhunun daha iyi anlaşılması açısından 3 boyutlu bir film ile çocukların bilgisine sunacaklarını söyledi.

Çocukların eğitimci yazar Muzaffer Tekelioğlu'nun "Elleri kınalı anaların kınalı kuzularına mektup" adlı kitabının 3 boyutlu film şeklinde izleneceğini ifade eden Yağcı, "Çocuklarımız tarihlerini daha iyi anlamaya çalışacaklar. Böylece tarihlerinden daha iyi ders alacaklar, tarihi daha iyi tahlil etme imkanı bulacaklar. 10 Mart'tan itibaren 3 bin ortaokul öğrencimiz okullarında bu filmleri izleyerek, tarih bilgilerini, tarihi düşüncelerini daha sağlam temeller üzerine koyacaklar" dedi.

Yağcı, daha sonra Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak ve Dernek Başkanı Tekelioğlu ile projenin protokolünü imzaladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber