Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 08 Şubat 2019 - 12:48 Yorum: 0

Çanakkale ruhu Develi’de yaşanacak

Develi Belediyesi tarafından yaptırılan Çanakkale Şehitler Anıt Parkı'nın yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Çanakkale ruhu Develi’de yaşanacak

Develi Belediyesi tarafından yaptırılan Çanakkale Şehitler Anıt Parkı'nın yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Park tamamlandığında, Çanakkale ruhu Develi'de yaşanacak.

Develi Belediyesinin kardeş belediyesi olan İzmit Belediyesi ile Yukarı Develi Mahallesi Dev Ali Türbesinin yanında yürüttüğü Çanakkale Anıt Parkı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Altyapı çalışmaları Develi Belediyesi tarafından hazırlanan parkın üstyapı çalışmalarını ise İzmit Belediyesi gerçekleştiriyor.

Parkta, Çanakkale Savaşının sembol değerlerinden olan Çanakkale Anıtı, Seyit Onbaşı, Atatürk ve silah arkadaşlarının heykellerinin yapıldığı alana ayrıca dev Ali heykeli, Çanakkale Savaşını anlatan rölyefler ve Çanakkale'de şehit düşmüş Develililerin isimlerinin olduğu tabelalar yer alıyor.

8 bin metrekarelik parkta ayrıca obüslerde yer alıyor.

Çanakkale ruhu Develi’de yaşanacak

Çanakkale ruhu Develi’de yaşanacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber