Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Ocak 2021 - 14:44 Yorum: 0

Çanakkale Savaşları mobil müzesi Keçiören’de

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Gezgin Kültür Festivali" projesi kapsamında Çanakkale Savaşları mobil müzesi Keçiören'de...

Çanakkale Savaşları mobil müzesi Keçiören’de

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Gezgin Kültür Festivali" projesi kapsamında Çanakkale Savaşları mobil müzesi Keçiören'de ziyaretçilerini ağırlıyor.

Kalaba Kent Meydanı'nda Keçiörenlilerin ziyaretine açılan Çanakkale Savaşları mobil müzesi vatandaşların ilgi odağı oldu. Tır üzerinde mobil olarak hizmet veren müzeyi Belediye Başkanı Turgut Altınok da ziyaret etti. Müze ziyareti sonrası Altınok, "Kültür ve Turizm Bakanlığımız tarafından Çanakkale ruhunu Türkiye'nin dört bir yanında yaşatan Gezgin Kültür Festivali'ne ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ülkemizi kuran, bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte silah arkadaşlarına minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Birliğimizi, beraberliğimizi sağlayan, bu topraklarda yaşamamız için şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızdan Allah razı olsun. Küllerinden doğan bir milletin torunları olarak çocuklarımıza ve gençlerimize geçmişini yaşatmak adına hayata geçirilen bu proje için Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber