Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Eylül 2016 - 15:24 Yorum: 0

Çanakkale seferleri yeniden başlıyor

Şahinbey Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına" projesi kapsamında Çanakkale'ye götürülecek olan ikinci 10 bin...

Çanakkale seferleri yeniden başlıyor

Şahinbey Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına" projesi kapsamında Çanakkale'ye götürülecek olan ikinci 10 bin öğrenci kafilesinin ilki 22 Eylül'de Çanakkale'de olurken, bu sayı ile birlikte yılsonuna kadar Çanakkale'ye gidecek öğrenci sayısı 42 bin 958'i bulacak.

Şahinbey Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına" projesi kapsamında Çanakkale'ye götürülecek olan ikinci 10 bin öğrenci için bilgilendirme toplantılarının ilki bugün başladı.

Türkiye'de bir ilke imza atarak Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı nedeniyle "Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına" projesini başlatarak, bugüne kadar 32 bin 958 öğrenciyi ecdadıyla buluşturan Şahinbey Belediyesi, bu yıl ki ikinci kafileyi 22 Eylül'de Çanakkale'de ecdadıyla buluşturacak. 22 Eylül 2016 tarihinde başlayacak olan Çanakkale seferleri 8 Kasım 2016 tarihine kadar devam edecek. Yapılacak olan 48 seferde 10 bin öğrenci daha ecdadıyla buluşacak.

İlk sefer demokrasi nöbetçileri için

Türkiye tarihine kara bir leke olarak sürülen 15 Temmuz sürecinde FETÖ terör örgütüne karşı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte omuz omuza nöbet tutan, demokrasi nöbetçileri, dünya tarihinde büyük yeri olan ve yedi düvele karşı verilen savaşta destan yazan şehri ziyaret edecekler. Gazi şehrin kahraman evlatları her metre karesi şehit kanlarıyla sulanan Çanakkale'ye giderek ecdatlarıyla buluşup demokrasiye ve ülkeye sahip çıkmanın gururunu yaşayacak. 15 Temmuz sürecinde hainlere karşı tankın, topun, silahın önüne yatarak Milli Mücadele örneği gösteren Demokrasi Nöbetçileri, 101 yıl önce Çanakkale Destanı'nı yazan 253 bin şehit ile buluşarak aynı gururu yeniden yaşayacaklar.

Çanakkale seferleri yeniden başlıyor

Çanakkale seferleri yeniden başlıyor

Çanakkale seferleri yeniden başlıyor

Çanakkale seferleri yeniden başlıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber