Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 28 Mart 2015 - 19:53 Yorum: 0

Çanakkale şehitleri için "Ümmet Yürüyüşü"

Zonguldak'ta Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında "Çanakkale Ümmet Yürüyüşü" düzenledi

Çanakkale şehitleri için 'Ümmet Yürüyüşü'

ZONGULDAK (AA) - Anadolu Gençlik Derneği Zonguldak Şubesi, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında "Çanakkale Ümmet Yürüyüşü" düzenledi.

Gazipaşa Caddesi'nde toplanan dernek üyesi grup, Madenci Anıtı'na kadar yürüdü.

Burada grup adına basın açıklaması yapan Ömer Lütfullah Başaran, tarihini bilmeyenlerin coğrafyasını başkalarının çizdiğini söyledi. 

 "Tarih bir toplumun hafızasıdır" diyen Başaran, şöyle konuştu:

"Hafızası olmayan toplumların gelecek tasavvuru olamaz. Yeni nesillere Çanakkale'de olup bitenleri anlatmak bu toprakların geleceğine sahip çıkmaktır. Çanakkale, inançlı bir topluluğun Allah'a dayanan mücadelesine, Allah'ın yardımının açıkça görüldüğü bir savaştır. Bu coğrafyanın her bir ferdi bilmelidir ki, ancak Çanakkale'de destan yazan ruh, inancı, iradesi, azmi, yüreği ve ferasetiyle yeryüzünde iyiliğin teminatı olabilir."

Grup, basın açıklamasının ardından Çanakkale şehitleri için dua etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber