Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Kasım 2014 - 14:58 Yorum: 0

Çanakkale Ticaret Borsası'nın TOBB akreditasyon belgesi yenilendi

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Ticaret Borsası'nın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) akreditasyon belgesi yenilendi.Türk Loydu Denetçisi Oğuz Hakan Aksu tarafından gerçekleştirilen denetimde...

Çanakkale Ticaret Borsası'nın TOBB akreditasyon belgesi yenilendi

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Ticaret Borsası'nın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) akreditasyon belgesi yenilendi.

Türk Loydu Denetçisi Oğuz Hakan Aksu tarafından gerçekleştirilen denetimde Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, başkan yardımcıları Salamon Halyo ve Gökhan Uysal, Yönetim Kurulu Üyesi Zakir Tanrıkulu, Akreditasyon İzleme Komitesi üyesi Melih Gündoğdu, Genel Sekreter Sevcan Elver ve borsa personeli yer aldı.

Denetimde borsanın hizmet anlayışı, şeffaflık politikaları, üyeleriyle olan ilişkileri, bilişim alt yapısı gibi konular detaylı şekilde incelendi.

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, yaptığı açıklamada, Çanakkale Ticaret Borsası'nın 2008 yılında akredite olarak üyelerine 5 yıldızlı hizmet vermesi için fırsat oluşturan yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası platformlarda markalaşmasında öncü rol üstlendiğini söyledi.

Üzen, borsanın genç bir kuruluş olduğuna işaret ederek, şöyle konuştu:

"Borsamızın gelecek yıl 25. yılını kutlayacağız. Borsamız bu sürede çok uzun bir yol aldı, başarılı oldu, büyük deneyimler kazandı. Dünya ekonomisi çok hızlı değişiyor ve gelişiyor. Yeni piyasalar, trendler, stratejiler ortaya çıkıyor. Bazı ülkelerin odaları ve borsaları o ülkelerin ekonomilerinde ve politikalarında çok önemli roller oynuyorlar. Bizler de bu gelişime ve değişime en hızlı biçimde ayak uydurmalı, bu yarışta geri kalmamalı, kalitemizi, standardımızı ve hizmetlerimizi belgelemeli, sürekliliğini sağlamalıyız. Borsamızın kazandığı bu deneyim ve akreditasyon belgesinin ilimiz ve üyelerimiz için önemli bir kazanım olduğunu düşünüyorum."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber