Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Mart 2015 - 12:53 Yorum: 0

Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Ayhan, mesajında, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılını...

Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü

SİVAS (AA) - Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ayhan, mesajında, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılını kutlamanın mutluluğunu ve aynı zamanda da kutsal değerlerin korumak için canını feda etmekten çekinmeyen şehitlerin anma günü olan "Şehitler Günü'nü" idrak etmenin onurunu yaşadıklarını belirtti.

Çanakkale Zaferi'nin, "altın sayfalara sönmemek ve solmamak üzere nakşolmuş bir destan" olduğunu vurgulayan Ayhan, "Çanakkale Türk milletinin, birlik ve dirlik içinde olduğu müddetçe, feragat ve dayanışma duygusuyla, iman ve mücadele ruhuyla, her türlü badireyi atlatabilecek iradeye sahip olduğunun ispatıdır. Bizlere bu toprağı vatan yapan şehitlerimiz, bağımsızlığımız ve bölünmez bütünlüğümüzün, ülkemizin huzur ve güvenliğinin sağlanması, milli çıkarlarımızın savunulması için canlarını feda ederek en üst mertebeye ulaşmışlardır" ifadelerini kullandı.

Ayhan, Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümünü kutladığını belirterek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitleri ve gazileri rahmet ve minnetle andığını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber