Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Mart 2015 - 11:23 Yorum: 0

Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Murat Koca, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Koca, mesajında, Çanakkale Deniz Zaferi'nin, vatan topraklarını savunmak ve...

Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Murat Koca, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Koca, mesajında, Çanakkale Deniz Zaferi'nin, vatan topraklarını savunmak ve korumak için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehitlerin anılması bakımından önemli ve anlamlı bir gün olduğunu belirtti.

Çanakkale Zaferi'nin Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasına zemin hazırladığını ifade eden Koca, şunları kaydetti:

"Bu vatan için canlarını seve seve veren şehitlerimiz, emsalsiz özverileriyle, milletimizin değerlerinin ne kadar sağlam ve güçlü olduğunu tarih boyunca ispatlamışlardır. Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve emanet edilen bu kutsal vatan topraklarının korunması ve bayrağımızın dalgalanması için birlik, beraberlik ve bütünlük içinde verilen mücadeleyi millet olarak idrak etmek, gelecek nesillere bu bilinci aktarmak ve bu kutsal toprakları bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde devretmektir. Türk milleti şehitlerimizin ve gazilerimizin değerini daima bilmiştir. Onları asla unutmamıştır ve unutmayacaktır."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber