Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Mart 2015 - 12:23 Yorum: 0

Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı

KARABÜK (AA) - Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı. Alimoğlu, mesajında, tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin...

Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı

KARABÜK (AA) - Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Alimoğlu, mesajında, tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 100'ncü yıl dönümünde, başta Büyük Atatürk ile Türk milletinin en büyük destanlarından birini tarihe yazan silah arkadaşlarını, kahraman şehitleri ve gazileri bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle andığını belirtti. 

Türk milletinin Çanakkale’de zor şartlar altında kendinden çok güçlü ordulara karşı kazandığı büyük zaferin unutulmaz destanını yazdığını anlatan Alimoğlu, "Türk ordusunun Çanakkale’de vermiş olduğu bu büyük mücadele, dünya milletlerinin başta Büyük Atatürk olmak üzere Türk askerinin harp dehasını incelediği, örnek aldığı bir savaş olmuştur. Her karışı aziz şehitlerimizin kanıyla sulanmış cennet vatanımızda, birlik, beraberlik, sevgi, huzur ve güven içinde sonsuza kadar yaşamak, hepimizin en büyük arzusu ve gerektiğinde tereddüt etmeden uğrunda şehit olabileceğimiz kutsal bir görevi olmalıdır" ifadesini kullandı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber