Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Mart 2015 - 13:58 Yorum: 0

Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı

CHP Kırklareli Milletvekili Dibek:

Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı

KIRKLARELİ (AA) - CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Çanakkale Zaferi'nin, yüce Türk ulusunun kahramanlık ve fedakarlığının doruk noktasına ulaştığı bir azmin mücadelesi olduğunu bildirdi.

Dibek, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale Zaferi’nin Türk tarihine altın harflerle yazıldığını belirtti.

Çanakkale Zaferi’nin 100. yılını kutlamanın büyük mutluluğunu ve kıvancını yaşadıklarını ifade eden Dibek, şunları kaydetti:

"Çanakkale Zaferi Türk tarihine altın harflerle yazılmıştır. Çanakkale Zaferi ile dünya tarihinde bir dönüm noktasının yaşandığı, güç dengelerinin değiştiği, olayların akışı üzerinde Türk ulusunun belirleyici bir rol oynadığı, Kurtuluş Savaşımızın ilk meşalesi tutuşturulmuştur. Çanakkale Zaferi, yüce Türk ulusunun kahramanlık ve fedakarlığının doruk noktasına ulaştığı bir azmin mücadelesidir. Bağımsızlık savaşımızın öncüsü Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, yaşamını ülkesine adayan tüm kahramanlarımıza, geçmişi büyük zaferlerle dolu şanlı ordumuza, yurdunu canından üstün bilen şehitlerimize ve gazilerimize sonsuz minnet duyuyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber