Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı

Ergene Belediye Başkanı Yüksel,

Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı

TEKİRDAĞ (AA) - Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Çanakkale Zaferinin 100. yılı kapsamında tüm ülkede olduğu gibi Ergene ilçesinde de tören öncesinde hazırlıkların startın verdik" dedi. 

Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hazırlanan tören programı kapsamında Ergene ilçesinin Velimeşe Şehitliği'nde yarın saat 09:45'te başlayacak olan anma programının saat: 10:30'da özel bir kolejin koferans salonunda devam edeceğini söyledi.

Velimeşe Şehitliğinde başlayacak olan program münasebetiyle günler öncesinden çiçek dikimi ile temizlik ve bakım çalışmaları yapıldığını da belirten Yüksel, "Şehitlik alanında yapılan çevre düzenleme çalışmalarımıza başladık. Bütün ülkede olduğu gibi, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılını bizler de coşkuyla kutlayacağız" dedi.

Yüksel, 18 Mart Çanakkale Zaferinin haklı onuruyla ilçe genelinde çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını ifade ederek, anma programına ev sahipliği yapacak olan Velimeşe Şehitliğinin günler öncesinden yol güzergahları dahil olmak üzere bütün çevre düzenlemelerinin yapıldığını kaydetti. 

Çanakkale Savaşları’nın 100. yılı ve kazanılan büyük zaferin coşkusunu ilçe olarak halkla birlikte yaşayacaklarını hatırlatan Yüksel  "18 Mart Çanakkale Zaferinin 100'ncü yıldönümü kapsamında tüm ülkede olduğu gibi Ergene ilçesinde de tören öncesinde hazırlıkların startı verdik. Bu kapsamda, velimeşe şehitliği etrafında temizlik ve çevre düzenlemesi çalışmalarımıza başladık" ifadelerini kullandı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber