Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Mart 2015 - 17:38 Yorum: 0

Çanakkale Zaferinin 100. yılı

SİVAS (AA) - Sivas Süleyman Sami Kepenek İlkokulu'nda Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla program düzenlendi.Okul bahçesinde  gerçekleştirilen program, saygı duruşunda bulunulması...

Çanakkale Zaferinin 100. yılı

SİVAS (AA) - Sivas Süleyman Sami Kepenek İlkokulu'nda Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla program düzenlendi.

Okul bahçesinde  gerçekleştirilen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Öğrenciler şiirler okudu, Çanakkale şehitleriyle ilgili gösteri sunuldu.

Programın ardından öğrenciler okul müdürü Kenan Sarı ve sınıf öğretmeni Filiz Özen'in refakatinde şehitler müzesini gezdi şehit mezarına, karanfil bıraktı.

Öğrenciler daha sonra şehit polis memuru Rahmi Yaman'ın eşi Şeyma Yaman'ı evinde ziyaret ederek çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.

Okul müdürü Sarı, burada yaptığı konuşmada , "Vatanın ve milletin huzur ve güvenliği için canlarını feda etmekten çekinmeyen kahraman şehit ve gazileri rahmet ve saygıyla anıyoruz, şehit ve gazi aileleri bizim de ailemizdir. Geride kalan onurlu aileleri bizlere bırakılan birer emanettir" dedi.

Şehit eşi Şeyma Yaman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber