Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Mart 2015 - 00:23 Yorum: 0

Çanakkale Zaferinin 100. yılı

KASTAMONU (AA) - Taşköprü ilçesinde, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla "Destan 1915" dlı tiyatro oyunu sahnelendi.Mustafa Sıtkı Erkek Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu'ndaki...

Çanakkale Zaferinin 100. yılı

KASTAMONU (AA) - Taşköprü ilçesinde, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla "Destan 1915" dlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Mustafa Sıtkı Erkek Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu'ndaki tiyatro oyununa, Taşköprü Kaymakamı Zafer Coşkun, Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Tuncay Özbek, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe belediyesinin katkılarıyla Feyz-i Alem Tiyatrosu tarafından sergilenen oyunda, Çanakkale Zaferi konu edildi. 

İzleyenlerin duygusal anlar yaşadığı tiyatro oyunu sonunda Arslan, oyunculara çiçek takdim etti.

Kaymakam Coşkun buradaki konuşmasında, Çanakkale ruhunun eşine az rastlanır örnek bir ruh olduğuna değinerek "Bugünkü nesil olarak atalarımızdan aldığımız emanetin kıymetini bilmeli ve toprağın altında kefensiz yatan ecdadımıza yakışan bir millet olmalıyız" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber