Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 11 Temmuz 2019 - 16:43 Yorum: 0

Çanakkale’de 52 mülteci yakalandı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde jandarma ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir kamyonette 52 düzensiz göçmen ve 2 insan kaçakçısı şüphelisi...

Çanakkale’de 52 mülteci yakalandı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde jandarma ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan bir kamyonette 52 düzensiz göçmen ve 2 insan kaçakçısı şüphelisi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, yasa dışı geçişleri engellemek için yol kontrollerini sürdüren Ayvacık İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Ayvacık'ın Behramkale köyü Yeşil Liman mevkiinde şüphelendikleri bir kamyoneti durdurdu. Durdurulan kamyonette aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Afganistan uyruklu 52 düzensiz göçmen yakalandı.

Yakalanan göçmenler, Ayvacık İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından Ayvacık Yabancılar Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Çanakkale’de 52 mülteci yakalandı

Çanakkale’de 52 mülteci yakalandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber