Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 28 Haziran 2017 - 16:28 Yorum: 0

Çanakkale’de bayram sonrası araç kuyruğu devam ediyor

Çanakkale'de, arife günü ile birlikte 4 günlük Ramazan tatili dün sona ermesine rağmen tatilcilerin oluşturduğu dönüş kuyruğu devam ediyor.

Çanakkale’de bayram sonrası araç kuyruğu devam ediyor

Çanakkale'de, arife günü ile birlikte 4 günlük Ramazan tatili dün sona ermesine rağmen tatilcilerin oluşturduğu dönüş kuyruğu devam ediyor. Çanakkale feribot iskelesinde sürücüler 2 kilometrelik dönüş kuyruğu oluşturdu.

Ramazan Bayramın dün sona ermesiyle birlikte Çanakkale Boğaz hattındaki feribotların rahatlaması beklenirken aksine bugün de Çanakkale feribot iskelesinde öğle saatlerinden itibaren yoğunluk başladı. Başta İstanbullular olmak üzere Trakya bölgesindeki kentlerden gelerek Ege sahilleri, Assos ve Bozcaada gibi turizm merkezlerinde tatil yapan vatandaşlar, dönüş güzergahında İzmir istikametinden Çanakkale merkezine gelerek buradan Avrupa yakasındaki Eceabat ve Kilitbahir Köyü'ne geçiş yapıyor. Çanakkale feribot iskelesinde Eceabat İlçesine ve Kilitbahir Köyüne 4'er olmak üzere 8 feribotun saatsiz olarak sefer yapıyor. Yeni belediye kavşağını geçen Çanakkale feribot iskelesindeki araç kuyruğu yaklaşık 2 kilometreyi ulaştı.

Tatillerini Güney Marmara bölgesinde geçirip Bursa istikametinden Çanakkale'ye gelen tatilciler ise boğaz geçişi için Lapseki-Gelibolu ve Çardak-Gelibolu hatlarını kullanmayı sürdürüyor. Bu sebeple tatilciler, Lapseki ve Çardak feribot iskelelerinde de yaklaşık 2'şer kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu.

Çanakkale’de bayram sonrası araç kuyruğu devam ediyor

Çanakkale’de bayram sonrası araç kuyruğu devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber