Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 25 Temmuz 2014 - 23:08 Yorum: 0

Çanakkale'de bayram yoğunluğu

ÇANAKKALE (AA) - Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, Çanakkale'deki feribot iskelelerinde yoğunluğu artırdı.İstanbul, Tekirdağ, Edirne ve Marmara bölgesindeki...

Çanakkale'de bayram yoğunluğu

ÇANAKKALE (AA) - Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, Çanakkale'deki feribot iskelelerinde yoğunluğu artırdı.

İstanbul, Tekirdağ, Edirne ve Marmara bölgesindeki diğer noktalardan gelerek Çanakkale Boğazı'nı geçmek isteyen tatilciler, Eceabat ilçesinde oluşturulan planlama noktasında bekletiliyor.

Çanakkale Boğazı ile adalar arasındaki deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş yetkilileri, yoğunluk durumuna göre vatandaşların mağdur olmaması için gemilerin saate bağlı kalmadan sefer yapacağını açıkladı.

Yetkililer, cumartesi öğleden sonra yoğunluk daha da artacağını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber