Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 13:58 Yorum: 0

"Çanakkale'de Bin Şehit, Antalya'da Bin Yürek Projesi"

Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya:

'Çanakkale'de Bin Şehit, Antalya'da Bin Yürek Projesi'

ANTALYA (AA) - Antalya Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından yürütülen, "Çanakkale'de Bin Şehit, Antalya'da Bin Yürek Projesi" kapsamında Kumluca'da yaklaşık 40 öğrenci, 27 Mart'ta Çanakkale gezisine götürülecek.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaptığı açıklamada, projeye belediye olarak destek vermek istediklerini söyledi. Çetinkaya, Çanakkale şehitlerine vefa borcunu ödemek için çalışmanın, bu topraklarda yaşayan her insanın borcu olduğunu belirtti.

Ortaya konulan projenin Çanakkale ruhunu anlamak, yaşamak ve yaşatmak adına çok önemli olduğunu vurgulayan Çetinkaya, "Çanakkale'de yaşananları anlatmak ve Çanakkale ruhunu yaşatmak hepimizin görevidir" dedi.

Proje kapsamında Kumluca'da da etkinlikler düzenleneceğini anlatan Çetinkaya, 29 Mayıs'ta Prof. Dr. Bilgehan Pamuk'un konuşmacı olacağı "Çanakkale" konulu bir konferans gerçekleştirileceğini, ayrıca 19 Nisan'da şehitler için Kur'an-ı Kerim dinletisi, okullarda çeşitli etkinlikler ve fidan dikimi yapılacağını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber