Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 15 Eylül 2016 - 15:08 Yorum: 0

Çanakkale’de feribot iskelesinde bayram yoğunluğu sürüyor

Kurban Bayramı'nın son gününde, Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişlerde yoğunluk yaşanmaya devam ediyor.

Çanakkale’de feribot iskelesinde bayram yoğunluğu sürüyor

Kurban Bayramı'nın son gününde, Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçişlerde yoğunluk yaşanmaya devam ediyor. Çanakkale merkezinden Avrupa yakasındaki Eceabat ilçesi ve Kilitbahir köyüne geçmek için feribot iskelesine gelen tatilcilerin araçları, 2 kilometreyi geçen bir kuyruk oluşturdu.

Kuyruğun 2 kilometreyi bulması ve feribota biniş saatinin de 2 saate kadar uzaması nedeniyle bazı otomobiller de çok yavaş ilerlemesinden dolayı zor anlar yaşadı. Ankara'dan ailesiyle birlikte Akçay'a bayram tatiline gelen, buradan da Tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki şehitlikleri ziyaret etmek için Çanakkale feribot iskelesine gelen Sebahattin Kara yönetimindeki 06 ZHG 59 plakalı otomobil, hararet yaptı. Feribot sırasının kendilerine gelmesine 200 metre kala yolda kalan otomobili, araçtakiler inip ittirerek önce gişeye kadar götürdü ve feribota kadar bindirdi. Sürücü Sebahattin Kara, "Feribot sırasında beklerken, dur kal, dur kal yapınca otomobil hararet yaptı. Mağdur olduk" dedi. Tatilciler, feribot kuyruğu sırasında 2 saate yakın beklemek zorunda kaldıklarını söyledi.

Çanakkale'den Eceabat İlçesine 3, Kilitbahir Köyü'ne ise 4 feribot ile saatsiz olarak sefer yapan Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş, buna rağmen uzun araç kuyruğu oluştu. Feribot iskelesindeki araç depolama alınını tatilcilerin araçları kentin işlek ana caddesi olan Demircioğlu Caddesi'ni kilitledi. Feribot sırasındaki araçların akışını düzenlemek için görev yapan Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, Demircioğlu Caddesi'ne çıkan tüm ara sokakları güvenlik şeridiyle şehiriçi trafiğine kapattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber