Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 22 Ağustos 2017 - 12:23 Yorum: 0

Çanakkale’de FETÖ/PDY operasyonu: 17 gözaltı

Çanakkale'de FETÖ/ PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda bylock kullandığı tespit edilen 17 kişi gözaltına alındı.

Çanakkale’de FETÖ/PDY operasyonu: 17 gözaltı

Çanakkale'de FETÖ/ PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda bylock kullandığı tespit edilen 17 kişi gözaltına alındı. Firari olan 8 kişinin ise aranmasına devam ediliyor.

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyonda, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, 19 Ağustos Cumartesi günü, FETÖ/PDY üyesi oldukları ve örgüt içi haberleşmenin sağlandığı bylock kullandığı tespit edilen 25 kişiye yönelik operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 17 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan zanlılar emniyete getirildi. Burada ifadeleri alınan 17 zanlıdan 4'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 13 kişiden 5'i ise bugün tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gözaltında olan 8 kişinin ise sorgusunun devam ettiği bildirildi. Ayrıca firari olan 8 FETÖ/PDY şüphelisinin aranmasına yönelik çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Çanakkale’de FETÖ/PDY operasyonu: 17 gözaltı

Çanakkale’de FETÖ/PDY operasyonu: 17 gözaltı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber