Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Ağustos 2016 - 16:28 Yorum: 0

Çanakkale’de güvenlik tedbirleri artırıldı

Son günlerde bazı şehirlerde yaşanan terör saldırılarının ardından Çanakkale'de güvenlik tedbirleri artırıldı.

Çanakkale’de güvenlik tedbirleri artırıldı

Son günlerde bazı şehirlerde yaşanan terör saldırılarının ardından Çanakkale'de güvenlik tedbirleri artırıldı. Şehrin giriş çıkışlarında tedbir alan ekipler, araçları didik didik arıyor. Çanakkale iskelesindeki aramalara detektör köpek de eşlik ediyor.

Çanakkale il merkezinde güvenlik tedbirleri artırıldı. Şehrin giriş ve çıkış noktaları ile iskeledeki kontrollerde araçlar didik didik aranıyor. Çanakkale Valiliği'nin talimatıyla Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kuş uçurtmuyor. Polis ekipleri, sürücü ve yolcu kontrolü, üst ve araç araması yaparken, İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli pointer cinsi 8 yaşındaki "Vatoz" adlı detektör köpek patlayıcı madde kontrolü yapıyor. Uygulama esnasında araç sürücüleri ile yolcu olarak bulunanlar da üst aramasından geçiriliyor. GBT sorgusunun da yapıldığı uygulamalar farklı noktalarda aralıklarla devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber