Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 09:53 Yorum: 0

Çanakkale’de mesleki yeterlilik sınavı düzenlenecek

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının girişimleriyle Çanakkale'de tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışanların "Mesleki Yeterlilik Belgesi" almalarına...

Çanakkale’de mesleki yeterlilik sınavı düzenlenecek

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının girişimleriyle Çanakkale'de tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışanların "Mesleki Yeterlilik Belgesi" almalarına yönelik sınavlar düzenlenecek.

22-23 Ekim tarihlerinde düzenlenecek sınavlar, yeterli sayıda başvuru olduğu takdirde TOBB iştiraki olan MEYBEM A.Ş. işbirliği ile gerçekleştirilecek. Ahşap Kalıpçı (Sınav Belgelendirme Ücreti: 550-TL.) Betonarme Demircisi - (550-TL.) Duvarcı (630-TL.), Sıvacı - (625 -TL.), Betoncu - (630 -TL.), İskele Kurulum Elemanı - (630 -TL.), Metal Sac İşlemeci - (350 -TL.), Isı Yalıtımcısı - (740 -TL.), Seramik Karo Kaplamacısı - (740 -TL.), İnşaat İşçisi - (350 -TL.), Çelik Kaynakçısı - (450 -TL.), Makine Bakımcısı Seviye 3 ve 4 (450-TL.), dallarında düzenlenecek sınavlara başvuru yapmak isteyen adaylar, en geç 22 Ekim 2016 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar, nüfus cüzdan fotokopisi, 2 adet vesikalık fotoğraf (Son 6 ay içerisinde çekilmiş), banka ödeme dekontu ve ıslak imzalı başvuru formunu ÇTSO'ya iletebilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber