Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Mart 2015 - 09:03 Yorum: 0

Çanakkale'de oda ve borsalar müşterek toplantısı

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'de, oda ve borsaların müşterek toplantısı yapıldı.Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, borsadaki toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Çanakkale'nin...

Çanakkale'de oda ve borsalar müşterek toplantısı

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'de, oda ve borsaların müşterek toplantısı yapıldı.

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, borsadaki toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Çanakkale'nin ortak sorunlarını incelemek, temsilcilerinin görüşlerini belirlemek ve çareler aramak amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Üzen'in konuşmasının ardından, 8 Nisan'da Ankara'da TOBB'un ev sahipliğinde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılmasının beklendiği 8. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası'nda dile getirilmek üzere kentin ticaret ve sanayisinin önündeki üç temel sorunun ulaşım ve turizm, eğitim ve sanayi olduğu, bu sorunları aktarmak üzere sözcülük görevi yapacak temsilci olarak da Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Bülend Engin belirlendi.

Toplantının son bölümünde ÇTSO Başkan Yardımcısı Sadık Aydoğan'ın teklifi üzerine Çanakkale odaları ve borsalarının meclis üyelerinin ve ailelerinin katılımıyla şehitliklerde anma ve buluşma günü tertip edilmesi kabul edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber