Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 19 Ağustos 2018 - 19:53 Yorum: 0

Çanakkale’de otluk alanda çıkan yangın evlere zarar verdi

Çanakkale'de Esenler Mahallesinde eski askeri hastane bölgesinde bulunan otluk alanda yangın çıktı.

Çanakkale’de otluk alanda çıkan yangın evlere zarar verdi

Çanakkale'de Esenler Mahallesinde eski askeri hastane bölgesinde bulunan otluk alanda yangın çıktı. Şiddetli rüzgarın etkisiyle bölgede yerleşim yerlerini tehdit eden yangında apartman çatısı yanarak, zarar gördü. Otluk alanda bulunan çok sayıda çam ağacı yanarak kül olurken, vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Esenler Mahallesinde eski askeri hastane bölgesinde bulunan otluk alanda 17.30 sıralarında henüz nedeni belli olmayan bir şekilde yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle bölgedeki yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Yangına Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesine bağlı TOMA ekipleri, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığı itfaiyesi ekipleri ve Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin helikopter ile müdahale ederek destek verdi.

Yangında 2 apartmanın çatısı yanarak, kül oldu. Yangının evlerin çatısına sıçramasıyla vatandaşlar büyük panik yaşayarak sokağa döküldü. Bölgede bulunan vatandaşlar ellerinde bulunan yangın tüpü, kovalar ve hortumlarla su sıkarak yangına müdahale etti. Otluk alanda bulunan çok sayıda çam ağacı da yanarak kül oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber