Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 12 Mayıs 2016 - 10:53 Yorum: 0

Çanakkale’de Tur Otobüsü Devrildi: 5 Ölü, 41 Yaralı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde devrilen tur otobüsündeki 5 kişi hayatını kaybetti, 41 kişi ise yaralandı.

Çanakkale’de Tur Otobüsü Devrildi: 5 Ölü, 41 Yaralı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde devrilen tur otobüsündeki 5 kişi hayatını kaybetti, 41 kişi ise yaralandı. Feci kazada, olay yerinde can pazarı yaşanırken, yaralılar hava ambulanslarıyla da taşındı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Gelibolu'daki şehitliklere giden 46 kişilik kafileyi yaşıyan N.Ç yönetimindeki 52 NC 425 plakalı otobüs, Gelibolu Kavak Köyü yakınlarında yoldan çıkarak şarampole devrildi. Yan yatan otobüs yaklaşık 20 metre sürüklendi.

HAVA AMBULANSI İLE TAŞINDILAR

Can pazarının yaşandığı kazada, 4 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 1 kişi ise kaldırıldığı Gelibolu Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralananlar Keşan, Gelibolu, Lapseki'den gelen ambulanslar ve askeri ambulanslar yardımıyla Keşan ve Gelibolu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 2 yaralı ise Çanakkale'den gelen hava ambulansı ile Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri henüz belirlenemezken, hava ambulansı ile Çanakkale'ye gönderilen yaralılardan bir tanesinin kolunun koptuğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber