Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 22 Ekim 2019 - 15:28 Yorum: 0

Çanakkale’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Çanakkale'de, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, il merkezi ve ilçelerde uyuşturucu madde satışı yapan ve kullanan şahıslara...

Çanakkale’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Çanakkale'de, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, il merkezi ve ilçelerde uyuşturucu madde satışı yapan ve kullanan şahıslara yönelik sürdürülen operasyonlarda 2 kişi tutuklandı.

14 Ekim-21 Ekim tarihleri arasında "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçundan 21 şüpheli şahıs, "Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan da 7 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştı. Yakalanan zanlılardan "Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan 1 şüpheli, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi. "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçundan 4 yıl 1 ay kesinleşmiş cezası bulunan 1 şüpheli ise yine adli makamlarca işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yapılan yakalamalar neticesinde şüphelilerden 41,66 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 10,24 gram esrar, 2,09 metamfetamin ve 8 adet 2mg sentetik ecza maddesi ele geçirilerek, tüm maddelere el konuldu.

Çanakkale’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Çanakkale’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber