Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 21 Eylül 2014 - 17:38 Yorum: 0

Çanakkale'de üzerine kale direği devrilen çocuk

İlkokul öğrencisi 11 yaşındaki Çancı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Çanakkale'de üzerine kale direği devrilen çocuk

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'de üzerine kale direği devrilmesi sonucu ağır yaralanan çocuk, kaldırıldığı hastanede öldü.

Esenler Mahallesi'ndeki bir halı sahada 18 Eylül'de futbol oynadığı sırada üzerine kale direği devrilmesi sonucu ağır yaralanıp Çanakkale Devlet Hastanesine kaldırılan Tamer Çancı (11), tüm müdahaleye rağmen dün hayatını kaybetti.

Çancı'nın cenazesi, Kurşunlu Camisi'nde kılınan namazın ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, Çancı'nın ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, Belediye Başkan Vekili Muharrem Erkek, MHP İl Başkanı Mustafa Doğan ile kursuna gittiği Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tasavvuf Topluluğu Semazen Grubu üyeleri de özel kıyafetleriyle katıldı.

Gazi İlkokulu öğrencisi Tamer Çancı, okul çıkışında arkadaşlarıyla maç yapmak için Esenler Mahallesi'ndeki bir halı sahaya gitmiş, maç sırasında kale direğinin üzerine devrilmesi sonucu ağır yaralanıp, Çanakkale Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber