Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Aralık 2014 - 10:13 Yorum: 0

Çanakkale'de "Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi" ihalesi

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Belediyesinin yeni hizmet binasını da kapsayacak "Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi"nin yapım ihalesi gerçekleştirildi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada,...

Çanakkale'de 'Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi' ihalesi

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Belediyesinin yeni hizmet binasını da kapsayacak "Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi"nin yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Kamu İhale Kanununun belli istekliler usulüne göre düzenlenen ihalenin, televizyondan canlı yayınla gerçekleştirildiği bildirildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Belediyemiz 'Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi' ile yakın çevresinin düzenlenmesi inşaatı yapım işi ihalesi için 13 firma ihale dosyası almış ve 3 firma ihaleye teklif vermiştir. İhale konusu işin yaklaşık maliyeti 50 milyon 729 bin 574,51 lira olup isteklilerce teklif edilen fiyatlar, Ermit Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 48 milyon 448 bin lira, Mercan İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi & Derya İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İş Ortaklığı 47 milyon 17 bin lira, Alke İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi & Çakır İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi İş Ortaklığı: 51 milyon 900 bin liradır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber