Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 29 Ağustos 2014 - 09:13 Yorum: 0

Çanakkale'deki orman yangını

Orman İşletme Müdürlüğü, Sarıcaeli köyü yakınındaki yangının havadan çekilmiş fotoğraflarını yayımladı

Çanakkale'deki orman yangını

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Orman İşletme Müdürlüğü, dün merkeze bağlı Sarıcaeli köyü yakınında çıkan ve yaklaşık 2,5 hektar alanda zarara yol açan orman yangınının havadan çekilmiş fotoğraflarını basın kuruluşlarına dağıttı.

İşletmeden yapılan yazılı açıklamada, saat 14.42'de başlayan yangına 10 dakika sonra müdahale edilmeye başlandığı bildirildi.

Yangının, Çınarlıçeşme mevkisindeki kızılçam alanında çıktığı belirtilen açıklamada, söndürme çalışmalarının 7 teknik eleman koordinatörlüğünde gerçekleştirildiği duyuruldu.

Açıklamada, saat 19.00'da söndürülen yangına, 70 orman işçisi ve 15 jandarma ekibinin, üç helikopter, 9 arazöz, ikişer ilk müdahale ve su ikmal aracı, dörder dozer ve treylerle müdahalede bulunduğu ifade edildi.

Basın kuruluşlarına dağıtılan fotoğraflarda ise yanan alanın havadan görüntülerine yer verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber