Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 09:38 Yorum: 0

Çanakkale'den kısa kısa

Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Almanya'ya gidecek

Çanakkale'den kısa kısa

ÇANAKKALE (AA) - Kepez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri staj için Almanya'ya gidecek.

  "Farklı Kültürler Farklı Tatlar" konulu Avrupa Birliği Projesi kapsamında, 10 öğrenci Almanya'da Betreibergesellschaft der Fachakademie DEHOGA S-A mbH adlı kurumda staj yapacak.

Okul müdürü Esat Engin, İngilizce öğretmeni Serap Coşkun ile öğrenciler Almanya'ya gitmeden önce Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş'i ziyaret edip, proje hakkında bilgi verdi.

 

- Memiş'in okul ziyaretleri

 

Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş'in okul ziyaretleri sürüyor. 

Memiş, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erdal Doğancı ile Ömer Mart Ortaokulu ve Çanakkale Ticaret Borsası İlkokulu'nu  ziyaret etti.

Okullardaki fiziki durumu ve eğitim öğretim durumlarını inceleyen Memiş, okul yönetimi, öğretmen ve öğrencilerin sorun ve taleplerini dinleyip, fikir alışverişinde bulundu, öğrencilerle sohbet etti.

 

- "100. yılda yüzde 100 lider öğretmen projesi"

 

"100. yılda yüzde 100 lider öğretmen projesi" eğitimleri kapsamında Atatürk İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Anafartalar İlkokulu, Şemsettin Fatma Çamoğlu Ortaokulu  ve Sosyal Bilimler Lisesi öğretmenlerinin eğitimleri ile okul müdürlerine yönelik Eğitim Yöneticisi Geliştirme Programı (EYGEP) eğitimlerinin 2. etabı tamamlandı.  

 

Sosyal Bilimler Lisesi öğretmenlerine Sosyal Bilimler Lisesi'nde,  Atatürk İlkokulu ve Atatürk Ortaokulu öğretmenlerine Atatürk İlkokulu'nda,  Anafartalar İlkokulu ve Şemsettin Fatma Çamoğlu Ortaokulu öğretmenlerine ise Anafartalar İlkokulu'nda eğitim verildi. 35 okul müdürünün katıldığı EYGEP eğitimleri 2. etabı ise İstiklal İlkokulu'nda sona erdi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber