Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 13 Mart 2015 - 10:48 Yorum: 0

Çanakkale'den kısa kısa

İl Milli Eğitim Müdürü Memiş, "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı"nı gezdi

Çanakkale'den kısa kısa

ÇANAKKALE (AA) - İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, Biga Atatürk Anadolu Lisesi'nde Açılan "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı"nı gezdi.

Fuarda yer alan projeleri tek tek inceleyen Memiş, öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldı.

Memiş, etkinliğin bilim ve bilimsel araştırma adına muhteşem bir fuar olduğunu belirterek, "Emeği geçen herkesi kutluyorum. Bakanlığımız ve TÜBİTAK tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmalarla yerel, bölgesel ve ulusal anlamda araştırma ve uygulama fuarları yapılmaktadır. Geleceğin bilim insanlarının yetişmesi, kaliteli eğitim ve bilimle gerçekleşmektedir" dedi.

 

- Memiş'in ziyaretleri

 

İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş'in okul ziyaretleri sürüyor.

Memiş, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Aslan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bora Kaşlı ile Biga Ortaokulu'nda açılan destekleme ve yetiştirme kursları ile Güvemalan Ortaokulu ve Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulu'nu ziyaret etti.

Okul yöneticilerinden okullar ve öğrencilerin durumları hakkında bilgi alan Memiş, öğrencilerle sohbet etti.

Memiş, idareci ve öğretmenlerin eğitim ve öğretimde kalitenin artırılması hususunda özveri göstermelerinin gerektiğini söyledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber