Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 30 Mart 2015 - 13:53 Yorum: 0

Çanakkaleli tekvandocuların başarısı

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkaleli tekvandocular turnuvadan başarıyla döndü.Tekvando İl Temsilcisi Hasan Altunışık, açıklamasında, Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca...

Çanakkaleli tekvandocuların başarısı

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkaleli tekvandocular turnuvadan başarıyla döndü.

Tekvando İl Temsilcisi Hasan Altunışık, açıklamasında, Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca organize edilen Okullararası Genç Erkekler ve Kızlar Tekvando Şampiyonası'nın Aydın'da yapıldığını söyledi.

Turnuvada 48 kilogramda Mustafa Kubilay Ergül'ün birinci, 45 kilogramda Tunahan Ergül'ün ise üçüncü olduğunu belirten Altunışık, "Sporcularımız başarılarından dolayı Antalya'daki milli takım gelişim kampına çağrıldı. Ben sporcularımızı bir kez daha tebrik ediyor, kendilerinden daha büyük başarılar beklediğimizi ifade etmek istiyorum" dedi.

 

ETİKETLER: Tekvando , Çanakkale
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber